foredrag

Jesper Skibby smiler

Foredrag

Engang var jeg Jesper Skibby – Den sande historie om en dansk cykelstjerne

Udover at være en af landets mest populære og vindende cykelryttere gennem tiderne, er Jesper Skibby kendt som den sjove fyr, der altid stod klar med en kæk replik til tv-seere og journalister. De kække og bramfrie kommentarer er der masser af i dette foredrag, men i foredraget åbner Jesper Skibby også op for nogle af de mere sårbare sider af ham.

Bag facaden gemte sig nemlig en rastløs og usikker dreng, der hungrede efter farens anerkendelse og kæmpede med mindreværdskomplekser, pillemisbrug og præstationsangst.

Få i foredraget svar på spørgsmål som: Hvem er Jesper Skibby i virkeligheden? Hvad drev ham til den slidsomme træning og mod målstregen i de store etapeløb? Hvorfor blev han udfordret efter cykelkarrieren? Hvad sker der i hovedet på en topidrætsmand, når han mister sin sport?

Efter karrieren ventede den helt store nedtur og en årelang kamp for at finde sig selv i en tilværelse uden for cykelsportens faste rammer, et selvmordsforsøg på Amager og endelig den kærlighed, der i dag er fundamentet i hans hverdag.

Foredraget er baseret på bogen af samme titel – et indgående portræt og en sportkrønike (Politikens Forlag, marts 2021) skrevet af Tonny Vorm. Såvel bog som foredrag tegner et billede af et komplekst menneske, som vi alle har mere til fælles med, end vi tror.

Foredraget kan også bookes som et samtaleformat med bogens forfatter Tonny Vorm, der har skrevet flere bøger, heriblandt bestsellere inden for den internationale cykelsport.

Foredrag

Foredrag af jesper skibby

Nedenfor ser du de emner, som Jesper Skibby holder foredrag om. Han har overordnet fokus på, hvordan vi opnår større livskvalitet og trivsel - både derhjemme og på arbejdet. I følge Jesper Skibby bør der nemlig være en hårdfin grænse mellem arbejdsliv og privatliv. Jesper Skibby fortæller altid uden filter og afspejler sine pointer i sine egne erfaringer fra livet helt generelt og fra sin karriere. Således er foredragets indhold ikke kun teori og reflekterende tanker, men det bliver perspektiveret til det virkelige liv. Det gør indholdet og rådene mere konkrete for foredragets deltagere.

  • Selvtillid som drivkraft
  • Arbejdsglæde og motivation
  • Arbejdsliv vs. privatliv
  • Stresshåndtering i hverdagen
  • Humor som dagligdagens vigtigste element
  • Udbyg dine talenter og få dem frem i lyset

Glæd jer til en fantastisk oplevelse i selskab med Jesper Skibby, der stadig byder på et strålende humør og sjove bemærkninger - præcis som I kender ham fra de mange interviews med journalister. Foredraget byder dog ikke kun på gøgl fra Jesper Skibbys side af, da han også fortæller fuldstændig åbent om livets barske sider. Det bliver således et event, hvor I oplever en kombination af hans seriøse og sjove person, hvilket giver jer anledning til både refleksioner og smil på læben.

Jesper Skibby taler altid til publikum i øjenhøjde og sørger for, at foredragets indhold har relevans for jer og jeres organisation. Han er altid åben for en samtale om, hvad I forventer af arrangementet, så begge parter bliver mere end tilfredse med oplevelsen. 

kontakt og book

Ønsker du at komme i kontakt med Jesper Skibby eller at booke et af hans foredrag? Så udfyld den uforpligtende formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.