foredrag

Foredrag

Nedenfor ser du de emner, som Jesper Skibby holder foredrag om. Han har overordnet fokus på, hvordan vi opnår større livskvalitet og trivsel - både derhjemme og på arbejdet. I følge Jesper Skibby bør der nemlig være en hårdfin grænse mellem arbejdsliv og privatliv. Jesper Skibby fortæller altid uden filter og afspejler sine pointer i sine egne erfaringer fra livet helt generelt og fra sin karriere. Således er foredragets indhold ikke kun teori og reflekterende tanker, men det bliver perspektiveret til det virkelige liv. Det gør indholdet og rådene mere konkrete for foredragets deltagere.

  • Selvtillid som drivkraft
  • Arbejdsglæde og motivation
  • Arbejdsliv vs. privatliv
  • Stresshåndtering i hverdagen
  • Humor som dagligdagens vigtigste element
  • Udbyg dine talenter og få dem frem i lyset

Glæd jer til en fantastisk oplevelse i selskab med Jesper Skibby, der stadig byder på et strålende humør og sjove bemærkninger - præcis som I kender ham fra de mange interviews med journalister. Foredraget byder dog ikke kun på gøgl fra Jesper Skibbys side af, da han også fortæller fuldstændig åbent om livets barske sider. Det bliver således et event, hvor I oplever en kombination af hans seriøse og sjove person, hvilket giver jer anledning til både refleksioner og smil på læben.

Jesper Skibby taler altid til publikum i øjenhøjde og sørger for, at foredragets indhold har relevans for jer og jeres organisation. Han er altid åben for en samtale om, hvad I forventer af arrangementet, så begge parter bliver mere end tilfredse med oplevelsen. 

kontakt og book

Ønsker du at komme i kontakt med Jesper Skibby eller at booke et af hans foredrag? Så udfyld den uforpligtende formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.